Aanmelden

Aanmelden kan het hele jaar door, maar houd er rekening mee dat uw kind pas in het volgende seizoen een plek toegewezen krijgt en minimaal 8 jaar moet zijn en Zwemdiploma B heeft. Medio januari/februari inventariseren wij hoeveel kinderen we, het komende seizoen, kunnen plaatsen. Voor de kosten verwijzen wij graag naar de pagina Tarieven Jeugdzeilen.

Je dient de volgende 3 stappen te doorlopen:

1. Nog geen JEUGDlid?

Als je kind al lid is van Roei-& Zeilvereniging Naarden en een inlogcode heeft voor mijn RZVN dan mag je deze stap overslaan.
Is je kind nog geen jeugdlid van Roei-& Zeilvereniging Naarden? Meld hem/haar dan snel aan!
De kosten bedragen € 60,= per jaar aangevuld met een toeslag van € 11,70 voor de contributie van het Watersportverbond. Voor kinderen waarvan de (groot)ouders en/of broer/zus al lid is hebben we aantrekkelijke kortingen. Voor de (verdere) kosten en kortingen verwijzen wij graag naar de pagina Tarieven Jeugdzeilen.

Meer info vind je op de pagina Lid worden of maak je kind direct lid:

JEUGDLID WORDEN

Na inschrijving ontvang je een inlogcode. Met deze inlogcode kan je je hieronder aanmelden bij het Jeugdzeilen.

2. Jeugdzeilen aanmelden

De ontvangen inlogcode heb je nodig om deel te kunnen nemen aan het Jeugdzeilen (zie hierboven voor meer info als jouw kind nog geen jeugdlid is). Je kan hier je kind aanmelden voor het komende seizoen:

AANMELDEN JEUGDZEILEN


Na aanmelding ontvang je van de jeugdzeilcommissie een bevestiging met link naar een Whatsapp groep voor ouders. Hierin worden de belangrijkste verenigingszaken gecommuniceerd.

3.INSCHRIJFFORMULIER MAILEN

In de bevestiging middels (van stap 2) zit ook een inschrijfformulier met extra vragen over bootjes etc. Graag invullen en zo snel mogelijk mailen naar neliezdguej.[antispam].@rzvnaarden.nl.

 

Opzeggen jeugdzeilen volgend seizoen

Ivm de planning en toewijzing huurbootjes voor het volgend seizoen verzoeken wij u (conform statuten) om vòòr 1 december aan te geven indien uw kind volgend seizoen niet meer wenst deel te nemen aan het Jeugdzeilen. Neem bij twijfel over volgend seizoen even contact op met de jeugdzeilcommissie.

Zie alles over Lidmaatschap.

BINNENKORT

2023 Activiteit
2 april
zondag (deel 3 / 3)
09:00 tot
18:00
Open Dutch Championship J/80
Jachthaven Naarden
5 april
woensdag
20:00 tot
23:00
WAC openingsavond
Het Behouden Huys
12 april
woensdag
20:30 tot
21:30
Online infoavond nieuwe ouders
16 april
zondag
11:00 tot
16:00
Jeugdzeilen Materiaalcheck dag
Clubhuis
16 april
zondag
15:00 tot
18:00
2e hands (ruil)beurs
het 'Behouden Huys'

LAATSTE JEUGDZEILNIEUWS

Aanmelden jeugdzeilen 2023

Wil je in 2023 ook komen jeugdzeilen? Dat kan in een optimist als beginner of al (enigzins) ervaren zeiler, of in een Splash of gezellig met z'n tw... Lees meer

Slotdag Jeugdzeilen

Voor a.s. zondag 25 september hebben we nog een leuk programma voor het jeugdzeilen! We gaan alsnog de wedstrijd varen en daarna diploma/vorderings... Lees meer

Combi Naarden groot succes

De R&ZV Naarden organiseerde op 3 juli 2022 de Combiwedstrijd voor de regio Randmeren. Met ruim 40 bootjes in de klassen Optimist, Splash en Laser ... Lees meer

Combiwedstrijd Naarden 3 juli

Op zondag 3 juli wordt de Combi Randmeren in Naarden gevaren, georganiseerd door de Roei & Zeilvereniging Naarden. Combiwedstrijden zijn evenemente... Lees meer

CONTACT

Jeugdzeilen is bereikbaar via neliezdguej@rzvnaarden.nl