Aanmelden

Aanmelden kan het hele jaar door, maar houd er rekening mee dat uw kind pas in het volgende seizoen een plek toegewezen krijgt en minimaal 7 jaar moet zijn en Zwemdiploma B heeft. Eind februari inventariseren wij hoeveel kinderen we, het komende seizoen, kunnen plaatsen. Voor de kosten verwijzen wij graag naar de pagina Tarieven Jeugdzeilen.

Je dient de volgende 3 stappen te doorlopen:

1. Nog geen JEUGDlid?

Als je kind al lid is van Roei-& Zeilvereniging Naarden en een inlogcode heeft voor mijn RZVN dan mag je deze stap overslaan.
Is je kind nog geen jeugdlid van Roei-& Zeilvereniging Naarden? Meld hem/haar dan snel aan!
De kosten bedragen € 60,= per jaar aangevuld met een toeslag van € 12,15 voor de contributie van het Watersportverbond. Voor kinderen waarvan een (groot)ouder al lid is hebben we aantrekkelijke kortingen. Voor de (verdere) kosten verwijzen wij graag naar de pagina Tarieven Jeugdzeilen.

Meer info vind je op de pagina Lid worden of maak je kind direct lid:

JEUGDLID WORDEN

Na inschrijving ontvang je een inlogcode. Met deze inlogcode kan je je hieronder aanmelden bij het Jeugdzeilen.

2. Jeugdzeilen aanmelden

De ontvangen inlogcode heb je nodig om deel te kunnen nemen aan het Jeugdzeilen (zie hierboven voor meer info als jouw kind nog geen jeugdlid is). Je kan hier je kind aanmelden voor het komende seizoen:

AANMELDEN JEUGDZEILEN


Na aanmelding ontvang je van de jeugdzeilcommissie een bevestiging met link naar een Whatsapp groep voor ouders. Hierin worden de belangrijkste verenigingszaken gecommuniceerd.

3.INSCHRIJFFORMULIER MAILEN

In de bevestiging (van stap 2) zit ook een inschrijfformulier met extra vragen over bootjes etc. Graag invullen en zo snel mogelijk mailen naar neliezdguej.[antispam].@rzvnaarden.nl.

Opzeggen jeugdzeilen volgend seizoen

Ivm de planning en toewijzing huurbootjes voor het volgend seizoen verzoeken wij u (conform statuten) om vòòr 1 december aan te geven indien uw kind volgend seizoen niet meer wenst deel te nemen aan het Jeugdzeilen. Neem bij twijfel over volgend seizoen even contact op met de jeugdzeilcommissie.

Zie alles over Lidmaatschap.

BINNENKORT

2024 Activiteit
12 mei
zondag (deel 1 / 11)
Jeugdzeilles 10u-12:30u of 13:30u-16u
Clubhuis en Gooimeer
14 mei
dinsdag
Gereserveerd voor Naarderbos vereniging
Het Behouden Huys
18 mei
zaterdag
Stichting Vaarkracht
'Het Behouden Huys'
23 mei
donderdag
Gereserveerd Jachthaven Naarden
'Het Behouden Huys'
25 mei
zaterdag
BBQ Hooikistrace
Het Behouden Huys

LAATSTE JEUGDZEILNIEUWS

VANDAAG OPEN DAG incl Tweedehands (ruil)beurs

Vandaag is er een Open Dag op onze vereniging. Vanaf 12:00 uur is er een programma voor Coastal Rowing en vanaf 13:00 uur is er een kennismaking ... Lees meer

Het jeugdzeilseizoen gaat (bijna) beginnen

Het nieuwe seizoen komt er alweer bijna aan! We hebben er enorm veel zin in om alle jeugd en ouders weer te ontvangen. Met de nieuwe inschrijvingen... Lees meer

20% korting bij Vaarplezier

Onze "buurman" Vaarplezier Zeilschool Naarden verzorgt vaarbewijs cursussen met theorie én theorie-op-de-boot. Voor zowel Klein Vaarbewijs 1, Klein... Lees meer

Voorjaars ALV

De voorjaars ALV! Op woensdagavond 27 maart zijn de cijfers van vorig jaar 2023 bekend en gaan we het er eens over hebben. Een mooie jaarreken... Lees meer

CONTACT

Jeugdzeilen is bereikbaar via neliezdguej@rzvnaarden.nl