Privacy Beleid

Roei- en Zeilvereniging Naarden (hierna “RZVN”) hecht veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. RZVN kent een privacybeleid. Dit beleid heeft betrekking op de verwerking van persoonsgegevens door de RZVN. De RZVN respecteert en beschermt de privacy van haar leden.

Privacybeleid

Wij doen er alles aan om uw privacy te waarborgen en gaan daarom zorgvuldig om met persoonsgegevens. RZV NAARDEN houdt zich in alle gevallen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming.

Klachten

Mocht u een klacht hebben over de verwerking van uw persoonsgegevens dan vragen wij u hierover direct contact met ons op te nemen. Komen wij er samen met u niet uit dan vinden wij dit natuurlijk erg vervelend. U heeft altijd het recht een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, dit is de toezichthoudende autoriteit op het gebied van privacybescherming.

Vragen

Als u naar aanleiding van ons Privacy Beleid nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact met ons op!

Contactgegevens

Roei- en Zeilvereniging Naarden
Onderwal 10a
1411 LV Naarden
siraterces.[antispam].@rzvnaarden.nl

 

BINNENKORT

2024 Activiteit
12 juni
woensdag (deel 11 / 25)
WAC WoensdagAvondCompetitie Zeilen
Gooimeer
12 juni
woensdag (deel 11 / 24)
WAC'R Woensdag Avond Coastal Roeien
het Behouden Loodsje
14 juni
vrijdag
Gereserveerd Jachthaven Naarden
Het 'Behouden Huys'
15 juni
zaterdag
Klein Vaarbewijs 1 cursus GEANNULEERD
Het 'Behouden Huys'
16 juni
zondag (deel 5 / 11)
Jeugdzeilles 10u-12:30u of 13:30u-16u
Clubhuis en Gooimeer

Palingtocht zaterdag 6 juli

De tweede toertocht van het seizoen. Naar Volendam. Lekker paling eten en weer terug. Of nachtje daar blijven...Leuke eendags of twee-daagse tocht, open voor leden en niet-leden.Deelname is gratis voor leden en 15 eur... Lees meer

Hooikistrace groot succes

Wat een prachtige dag was het stiekem toch zaterdag 25 mei. Een heerlijke Hooikist gevaren! Slechts op het einde een klein buitje, maar de borrel aansluitend was weer zon overgoten. De winnaars komen straks ook in he... Lees meer

VANDAAG OPEN DAG incl Tweedehands (ruil)beurs

Vandaag is er een Open Dag op onze vereniging. Vanaf 12:00 uur is er een programma voor Coastal Rowing en vanaf 13:00 uur is er een kennismaking met Jeugdzeilen. Vanaf 14.30u is er de tweedehandsbeurs en verkoop boo... Lees meer

Hooikistrace 25 mei

De Hooikist wordt al sinds 1985 gevaren en die is altijd één van de hoogtepunten van het seizoen. Dit jaar (2024) staat de Hooikist gepland op zaterdag 25 mei. Het is de bedoeling om vanuit Naarden - als wedstrijd en... Lees meer