Aanmelden

Wil jij graag meedoen (met je eigen boot) met de leukste zeilcompetitie van Nederland? Dat kan! Je dient de volgende twee stappen te doorlopen (voor bemanningsleden zie onderaan deze pagina):

1. Nog geen lid?

Ben jij al lid van Roei-en Zeilvereniging Naarden? Dan kan je deze stap overslaan.
Ben je nog geen lid van Roei-& Zeilvereniging Naarden? Meld je dan snel aan. De kosten bedragen € 60,= per jaar aangevuld met een toeslag van € 24,30 voor de contributie van het Watersportverbond. Weet je het nog niet zeker? Zou je een keer voor proef mee willen varen? Dat kan! Je mag maximaal 3x gratis meedoen. Meld je dan wel even vooraf bij de Wedstrijdcommissie.

Meer info vind je op de pagina Lid worden of wordt direct lid:

LID WORDEN


Na inschrijving ontvang je een inlogcode. Met deze inlogcode kan je je hieronder (stap 2) aanmelden bij de WoensdagAvondCompetitie
.

2. Aanmelden WoensDagAvondCompetitie

Om je aan te kunnen melden voor de WoensdagAvondCompetitie dien je lid te zijn van Roei- & Zeilvereniging Naarden (zie stap 1 voor meer info als je nog geen lid bent).
De kosten voor deelnemen aan de WAC bedragen naast lidmaatschapskosten € 50,= per boot per seizoen. Alleen de schipper meldt dus de boot aan (voor bemanning zie hieronder)! Aanmelden kan
hier:

AANMELDEN WAC

 

Na je inschrijving ontvang je van de wedstrijdcommissie een link naar een Whatsapp groep. Hierin worden de belangrijkste zaken gecommuniceerd zoals de klassenindeling, starttijd en welke wedstrijdbaan we varen. Meer info is onder Racedocs te vinden.


Deelnemer verklaart zich te onderwerpen aan de wedstrijdbepalingen. Deelname is geheel voor eigen rekening en risico. Het wedstrijd-comité noch Roei- & Zeilvereniging Naarden zijn aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, waaronder begrepen schade aan schip, aan de opvarenden en aan boord aanwezige goederen, welke direct of indirect in verband met de deelneming aan de wedstrijden zou kunnen ontstaan.

AANMELDEN ALS BEMANNING

wwac3Ben je bemanning op één van de deelnemende WAC boten, vaar je regelmatig mee op woensdagavond en zien we je ook regelmatig in en rond het clubhuis? Dan zouden wij het zeer waarderen als je ook volwaardig lid wordt van onze prachtige vereniging en kun je gebruik maken en deelnemen aan alle activiteiten. Je krijgt stemrecht in de ALV en kan dus de koers van de vereniging meebepalen. De kosten bedragen € 60,= per jaar exclusief kosten watersportverbond.

LID WORDEN


Vaar je slechts een paar keer mee en vind je dit ook een leuke vereniging, dan zou je ons ook kunnen steunen door donateur te worden. Kosten hiervoor bedragen € 30,= per jaar (je bent dan dus GEEN lid)

DONATEUR WORDEN

Opzeggen

*NIEUW* Deelname WAC is voortaan een doorlopende inschrijving! Dus niet meer voor één seizoen en jaarlijks opnieuw inschrijven.

Wil je wel lid van de vereniging blijven, maar ga je stoppen met de WoensdagAvondCommissie (WAC)? Stuur dan vòòr 1 maart een mail naar de wedstrijdcommissie of nog makkelijker door in "Mijn RZVN" bij "Deelname hoofdactiviteiten" het vinkje uit te zetten bij "WoensdagAvondCompetitie (WAC)".

Wil je echter ook je lidmaatschap van de vereniging opzeggen? Dat kan. Conform onze statuten dien je dit vòòr 1 december aan te geven. Dit kan in de 'Mijn RZVN' omgeving. Kies daar voor "Mutaties doorgeven" en vervolgens kies de optie "Opzeggen mijn lidmaatschap".
Afmeldingen die nà 1 december van het lopende seizoen binnenkomen zullen worden doorbelast in het volgend seizoen.

BINNENKORT

2024 Activiteit
24 juli
woensdag (deel 17 / 25)
WAC WoensdagAvondCompetitie Zeilen
Gooimeer
31 juli
woensdag (deel 18 / 25)
WAC WoensdagAvondCompetitie Zeilen
Gooimeer
7 augustus
woensdag (deel 19 / 25)
WAC WoensdagAvondCompetitie Zeilen
Gooimeer
14 augustus
woensdag (deel 20 / 25)
WAC WoensdagAvondCompetitie Zeilen
Gooimeer
21 augustus
woensdag (deel 21 / 25)
WAC WoensdagAvondCompetitie Zeilen
Gooimeer

LAATSTE NIEUWS

Workshop "Boordnet" zeilboot

Op 9 oktober organiseren we een gratis workshop "Boordnet". Jelle Sieswerda is bereid om bij R&ZVN deze unieke workshop te geven!In deze workshop wordt uitleg gegeven hoe de diverse onderdelen aan boord van zeilschepe... Lees meer

Thema Grand Finale bekend

Het thema voor onze jaarlijkse slotdag is bekend: Oktoberfest. Oktoberfest dus op zaterdag 14 september  :-). Hoe het Oktoberfest de wereld veroverde: de bakermat heet München. Daar doen ze het al sinds 1810. Ze doen... Lees meer

Oranje avond

Sinds 10 juli van dit jaar hebben we een vergunning om TV uitzendingen te presenteren op groot doek. Leuk voor de EK wedstrijden of de Olympische Spelen die komen. Afgelopen woensdag was de aftrap. De wedstrijdcommiss... Lees meer

Team Joyride Dutch Champion J/80 2024

What a thrilling competition! The Open Dutch Championship came to an end sunday afternoon, and we can only say one thing: there was fierce competition for the title... Team Joyride and team Don Juan battled for the ... Lees meer

Contact

De wedstrijdcommissie is bereikbaar via djirtsdew.[antispam].@rzvnaarden.nl