Tarieven Jeugdzeilen

Om deel te nemen aan het Jeugdzeilen in Naarden dient één van de (groot)ouders lid te zijn van de R&ZV Naarden. Jeugdzeilen Naarden is onderdeel van de R&ZV Naarden en maakt als zodanig dus gebruik van het clubhuis en opslag van haar materialen.


Als jeugdlid is de contributie op € 0,= gesteld. Er dient wel een bijdrage Watersportverbond betaald te worden. Zo borgen we dat we goed verzekerd zijn voor alle kinderen.
Het lesgeld is voor alle jeugdzeilers gelijk; 2e en volgende kinderen uit hetzelfde gezin betalen een iets lager lesgeld dan het 1e  kind.
Wedstrijdzeilers betalen bovenop het basis lesgeld een bijdrage ivm professionele training en begeleiding tijdens de wedstrijden en inschrijfgeld voor de combiwedstrijden.
Ook wordt er huur voor een verenigingsbootje in rekening gebracht als uw kind een verenigingsbootje huurt.
Ten slotte betaalt u een tegemoetkoming in stallingskosten mocht u daar gebruik van maken en indien daar plek is.

Tarieven

Contributie ouders € 60,=
Contributie per kind (tot 18 jaar) € 0,=
Watersportverbond bijdrage per kind € 10,85
Lesgeld per kind € 115,=
Lesgeld voor elk 2e of opvolgende kind € 95,=
Wedstrijdzeilende kinderen* € 50,=

* Wedstrijdzeilende kinderen betalen € 50,- lesgeld extra. De kosten voor deelname aan de combiwedstrijden zijn naar verwachting (totaal) zo’n € 100. Deze laatste worden niet via het jeugdzeilen in rekening gebracht maar betaalt u per wedstrijd aan de organiserende vereniging.

Bootjes

Indien gewenst en beschikbaar kan men een boot huren van de zeilvereniging. Voor huurprijzen zie de tabel onderaan de pagina. De huur geldt voor alle lesdagen gedurende het seizoen. Regulier onderhoud is voor rekening van de vereniging. Schade of verlies door nalatigheid wordt doorbelast aan de huurder. Aan het begin van het seizoen maken de kinderen hun gehuurde bootje schoon en wordt het materiaal gecheckt (en indien nodig gerepareerd).

Kinderen in de wedstrijdgroep beschikken over een eigen (wedstrijd)optimist.

Ivm de grote belangstelling voor verenigingsbootjes (optimisten, Splash, Laser Pico) gelden de volgende regels:
  • Verenigingsbootjes zijn beschikbaar voor jeugdzeilers die het 1e jaar meezeilen, daarna is zelf aanschaffen van een bootje gewenst. 
  • Maximaal 1 verenigingsbootje per gezin.
  • Indien er meer boten beschikbaar zijn kan er, per seizoen, afgeweken worden en kunnen er meer bootjes worden uitgegeven;
  • Indien nodig wordt er geloot.

Stalling

We hebben regelmatig een stallingsplek beschikbaar voor niet-verenigingsbootjes. Mocht u daar gebruik van willen maken, neem contact met ons op. Kosten voor een plek zijn €75 per jeugdzeilseizoen en €50 voor de winterstop.

Huurprijzen lesboten van de Zeilvereniging per seizoen

Boottype Prijs
Optimist € 75,=
Splash € 175,=
Laser Pico (per kind) € 175,=

 

BINNENKORT

2022 Activiteit
3 juni
vrijdag (deel 1 / 4)
22:00 tot
15:00
Scheveningen Vice-Versa
IJmuiden
4 juni
zaterdag (deel 1 / 3)
Wedstrijd Elburg jeugdzeilen/Pinsterweekend
4 juni
zaterdag (deel 2 / 4)
22:00 tot
15:00
Scheveningen Vice-Versa
IJmuiden
5 juni
zondag (deel 2 / 3)
Wedstrijd Elburg jeugdzeilen/Pinsterweekend
5 juni
zondag (deel 3 / 4)
22:00 tot
15:00
Scheveningen Vice-Versa
IJmuiden

LAATSTE JEUGDZEILNIEUWS

1e lesdag Jeugdzeilen zit er op!

  Yes! We zijn weer begonnen! Jeugdzeilen, prachtig weer, gezelligheid, enthousiaste Kids & ouders, en onze wedstrijd groep kwam met 3 prijzen te... Lees meer

Harington 2021 groot succes

Wat was het een fantastische dag tijdens de Harington!Mag ik beginnen met het bedanken van alle kinderen voor hun enthousiasme vandaag. Wat een pra... Lees meer

Harington Race

Aanstaande zondag 12 september is het zover, onze eigen Harington wedstrijd! Al jaren wordt er op het Gooimeer gestreden om de felbegeerde podiumpl... Lees meer

Jeugdzeilers ook succesvol in Zeewolde!

Na het succes bij de 1e combiwedstrijd in Lelystad waren de Naardense optimistzeilers ook succesvol op de 2e combiwedstrijd in Zeewolde op 27 juni.... Lees meer

CONTACT

Jeugdzeilen is bereikbaar via neliezdguej@rzvnaarden.nl