Aanmelden

Om je aan te kunnen melden voor de WoensdagAvondCompetitie dien je lid te zijn van Roei- & Zeilvereniging Naarden (de kosten bedragen € 81,20 per jaar; zie hieronder meer info als je nog geen lid bent).
De kosten voor deelnemen aan de WAC bedragen naast lidmaatschapskosten € 50,= per boot per seizoen. Alleen de schipper meldt dus de boot aan (voor bemanning zie hieronder)! Aanmelden kan heel gemakkelijk door in de activiteitenkalender bij één van de WAC activiteiten jezelf aan te melden.
Je kan ook hier je direct aanmelden voor 2022:

INSCHRIJVEN WAC 2022

 

Na je inschrijving ontvang je van de wedstrijdcommissie een link naar een Whatsapp groep. Hierin worden de belangrijkste zaken gecommuniceerd zoals de klassenindeling, starttijd en welke wedstrijdbaan we varen. Meer info is onder Racedocs te vinden.

Deelnemer verklaart zich te onderwerpen aan de wedstrijdbepalingen. Deelname is geheel voor eigen rekening en risico. Het wedstrijd-comité noch Roei- & Zeilvereniging Naarden zijn aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, waaronder begrepen schade aan schip, aan de opvarenden en aan boord aanwezige goederen, welke direct of indirect in verband met de deelneming aan de wedstrijden zou kunnen ontstaan.

 

Nog geen lid?

Ben je nog geen lid van Roei-& Zeilvereniging Naarden? Word dan snel lid. De kosten bedragen € 60,= per jaar aangevuld met een toeslag van € 21,20 voor de contributie van het Watersportverbond. Weet je het nog niet zeker? Zou je een keer voor proef mee willen varen? Dat kan! Je mag maximaal 3x meedoen. Kosten bedragen dan € 5,= per keer. Afrekenen kan in ons clubhuis na afloop.

Meer info vind je op de pagina Lid worden of wordt direct lid:

LID WORDEN

 

Bemanning?

Ben je bemanning op één van de deelnemende WAC boten, vaar je regelmatig mee op woensdagavond en zien we je ook regelmatig in en rond het clubhuis? Dan zouden wij het zeer waarderen als je ook volwaardig lid wordt van onze prachtige vereniging en kun je gebruik maken en deelnemen aan alle activiteiten. Je krijgt stemrecht in de ALV en kan dus de koers van de vereniging meebepalen. De kosten bedragen € 60,= per jaar aangevuld met een toeslag van € 21,20 voor de contributie van het Watersportverbond. Zie hierboven om Lid te worden.

Vaar je slechts een beperkt aantal keer mee, dan zouden wij het uiteraard waarderen als je toch lid wordt, maar je zou ons ook kunnen steunen door (bemannings-)donateur te worden. Kosten hiervoor bedragen € 30,= per jaar.

(BEMANNINGS-)DONATEUR WORDEN

 

Opzeggen

Deelname WAC is voor één seizoen. Ieder jaar zal je dus opnieuw jezelf moeten aanmelden indien je weer mee wilt doen. Opzeggen is dus niet nodig.

BINNENKORT

2022 Activiteit
6 oktober
donderdag (deel 2 / 3)
18:30 tot
21:30
Besloten training Jachthaven Naarden
Het Behouden Huys
9 oktober
zondag (deel 1 / 7)
11:00 tot
16:00
Frostbite Cup 2022/2023
Jachthaven Naarden
13 oktober
donderdag (deel 3 / 3)
18:30 tot
21:30
Besloten training Jachthaven Naarden
Het Behouden Huys
18 oktober
dinsdag
10:00 tot
16:00
Vergadering Jachthaven Naarden Hans Schrauwen
Het Behouden Huys
6 november
zondag (deel 2 / 7)
11:00 tot
16:00
Frostbite Cup 2022/2023
Jachthaven Naarden

LAATSTE NIEUWS

Wintercompetitie op zondag: WinterWAC

Vanaf dit seizoen kan je in de wintermaanden 1 keer per maand varen in wedstrijdverband op zondag. Hoe leuk en lekker is dat! We beginnen na de pinguïncup van Almere aan een serie van 6 wedstrijden ... Lees meer

Lustrum ZONDAG GEANNULEERD

In verband met de weersverwachting voor zondag 18 september, is het programma van die dag geannuleerd. Informatie over of en hoe we dit programma kunnen inhalen, volgt snel. De BBQ, Grabbelshow en Disco op zaterdagav... Lees meer

Loten voor de Grabbelshow

Voor de Grabbelshow hebben wij voor prachtige kado’s gezorgd die je kunt winnen. Wat moet je doen? Koop hier heel veel lootjes!Met de opbrengst van de lootjes kunnen we iets nuttigs voor de club realiseren. Wat dat i... Lees meer

Lustrum ZONDAG 18 september

Na een feestelijke zaterdag gaan we op zondag gewoon door met het vieren van onze 70ste verjaardag. Op zondag worden wederom wedstrijden gevaren. De jeugd vaart de Haringtonrace, het clubkampioenschap. De winnaars va... Lees meer

Contact

De wedstrijdcommissie is bereikbaar via djirtsdew.[antispam].@rzvnaarden.nl