Aanmelden

Om je aan te kunnen melden voor de WoensdagAvondCompetitie dien je lid te zijn van Roei- & Zeilvereniging Naarden (de kosten bedragen € 81,20 per jaar; zie hieronder meer info als je nog geen lid bent).
De kosten voor deelnemen aan de WAC bedragen naast lidmaatschapskosten € 50,= per boot per seizoen. Alleen de schipper meldt dus de boot aan (voor bemanning zie hieronder)! Aanmelden kan heel gemakkelijk door in de activiteitenkalender bij één van de WAC activiteiten jezelf aan te melden.
Je kan ook hier je direct aanmelden voor 2022:

INSCHRIJVEN WAC 2022

 

Na je inschrijving ontvang je van de wedstrijdcommissie een link naar een Whatsapp groep. Hierin worden de belangrijkste zaken gecommuniceerd zoals de klassenindeling, starttijd en welke wedstrijdbaan we varen. Meer info is onder Racedocs te vinden.

Deelnemer verklaart zich te onderwerpen aan de wedstrijdbepalingen. Deelname is geheel voor eigen rekening en risico. Het wedstrijd-comité noch Roei- & Zeilvereniging Naarden zijn aansprakelijk voor enige schade, welke dan ook, waaronder begrepen schade aan schip, aan de opvarenden en aan boord aanwezige goederen, welke direct of indirect in verband met de deelneming aan de wedstrijden zou kunnen ontstaan.

 

Nog geen lid?

Ben je nog geen lid van Roei-& Zeilvereniging Naarden? Word dan snel lid. De kosten bedragen € 60,= per jaar aangevuld met een toeslag van € 21,20 voor de contributie van het Watersportverbond. Weet je het nog niet zeker? Zou je een keer voor proef mee willen varen? Dat kan! Je mag maximaal 3x meedoen. Kosten bedragen dan € 5,= per keer. Afrekenen kan in ons clubhuis na afloop.

Meer info vind je op de pagina Lid worden of wordt direct lid:

LID WORDEN

 

Bemanning?

Ben je bemanning op één van de deelnemende WAC boten, vaar je regelmatig mee op woensdagavond en zien we je ook regelmatig in en rond het clubhuis? Dan zouden wij het zeer waarderen als je ook volwaardig lid wordt van onze prachtige vereniging en kun je gebruik maken en deelnemen aan alle activiteiten. Je krijgt stemrecht in de ALV en kan dus de koers van de vereniging meebepalen. De kosten bedragen € 60,= per jaar aangevuld met een toeslag van € 21,20 voor de contributie van het Watersportverbond. Zie hierboven om Lid te worden.

Vaar je slechts een beperkt aantal keer mee, dan zouden wij het uiteraard waarderen als je toch lid wordt, maar je zou ons ook kunnen steunen door (bemannings-)donateur te worden. Kosten hiervoor bedragen € 30,= per jaar.

(BEMANNINGS-)DONATEUR WORDEN

 

Opzeggen

Deelname WAC is voor één seizoen. Ieder jaar zal je dus opnieuw jezelf moeten aanmelden indien je weer mee wilt doen. Opzeggen is dus niet nodig.

BINNENKORT

2022 Activiteit
1 juni
woensdag (deel 8 / 24)
19:25 tot
22:00
WAC WoensdagAvondCompetitie Zeilen
Gooimeer
3 juni
vrijdag (deel 1 / 4)
22:00 tot
15:00
Scheveningen Vice-Versa
IJmuiden
4 juni
zaterdag (deel 2 / 4)
22:00 tot
15:00
Scheveningen Vice-Versa
IJmuiden
5 juni
zondag (deel 3 / 4)
22:00 tot
15:00
Scheveningen Vice-Versa
IJmuiden
6 juni
maandag (deel 4 / 4)
22:00 tot
15:00
Scheveningen Vice-Versa
IJmuiden

LAATSTE NIEUWS

Scheveningen Vice-Versa

In het Pinksterweekend organiseert Team Windrose met haar bemanning voor onze leden een tocht over zee naar Scheveningen en weer terug. Even het zilt in je haren, het zout op je lippen. Voor velen de e... Lees meer

SRC Marifooncursus zeer geslaagd

Zaterdag 16 april was het zo ver! In het clubhuis werd een heuse marifooncursus gegeven. 12 enthousiaste deelnemers werden, door Geert-Jan van Aquaplanning, klaargestoomd voor het examen dat aan het einde van de da... Lees meer

Lokale helden houden Nederlandse J/80 titel in eigen land

Ze waren elkaar al op het water aan het feliciteren met de overwinning na de laatste wedstrijd; het Nederlandse JSB team en het Belgische team Sea Jou 2. De Belgen zijn echter iets beter in rekenen en dus waren hun fe... Lees meer

Torsten Nullmeier en Joyride 3e plaats ONK

Afgelopen weekend werden de Open Nederlandse Kampioenschappen (ONK)  J80s gezeild. Met een veld van 25 zeilboten waaronder enkele boten uit Belgie, Frankrijk en Ierland mee werd op het Gooimeer en het Markermeer gezei... Lees meer

Contact

De wedstrijdcommissie is bereikbaar via djirtsdew.[antispam].@rzvnaarden.nl