Ereleden

bert-piels

Bert Piels

Bert heeft zich altijd zeer actief ingezet in de vereniging. Van besuurslid tot commissielid to redacteur. Vooral als Voorzitter heeft hij erg veel voor de vereniging betekent. Bert weet mensen een plek te geven en een basis van waaruit de mooiste dingen zijn ontstaan. Denk hierbij aan een basis te bieden voor de J/80 vloot, of door het op tijd inzetten op coastal rowing heeft Bert gezorgd voor een solide basis, inclusief een fysieke plek op de haven om het roeien verder uit te breiden. Ook de verhuizing van het clubhuis naar de voorzijde (huidige locatie) is een voorbeeld van de goede betrekkingen die Bert heeft weten te realiseren met de haven. Deze nieuwe plek, zorgt voor zichtbare aanwezigheid en groeiende belangstelling, zoals het almaar groter groeiende jeugdzeilen. Ook dit is een belangrijke pijler voor de vereniging. Bert is altijd positief, energiek en hij stelt de Roei-en zeilvereniging in volle breedte altijd op de eerste plaats.

sander-kreukniet

Sander Kreukniet

tekst over Sander

Leden van Verdienste

rob-van-den-akker

Rob van den akker

Vanaf 2002 is Rob als assistent en later als wedstrijdleider actief betrokken geweest bij de organisatie van wedstrijden als de Naarden Open, de fameuze Hooikist, de EemDeltaRace, de J22 clubkampioenschappen, de 7-uurs van Naarden en niet te vergeten de Woensdag Avond Competitie. Hij heeft zich naast deze organisatorische taken ook ingezet voor het tot stand komen en toepassen van de juiste SW handicaps en opgetreden als jurylid bij de Harington jeugdwedstrijden.
Met zijn inzet en activiteiten heeft Rob van den Akker een belangrijke bijdrage geleverd aan een gezonde en plezierige ontwikkeling van het wedstrijdzeilen binnen de Roei & Zeilvereniging ‘Naarden’.

persoon-anoniem

Fleur van Bladeren

De familie Van Bladeren heeft sowieso veel voor onze vereniging betekent. Zowel in de professionalisering van jeugdzeilen en vereniging als daarna het clubhuis. Dochter Fleur is nog steeds zeer actief bij ons en is al weer enige jaren verantwoordelijk voor het jeugdzeilen. Fleur is al lid sinds halverwege jaren 80 en heeft diverse functies bekleed in het bestuur en in commissies gezeten. Van jeugdlid tot bestuurslid tot de toercommissie, en van Jeugdzeilen tot de Lustrumcommissie.

bernard-holsboer

Bernard Holsboer

Ergens in 2007 werd Bernard lid en sinds 2012 is hij in de wedstrijdcommissie terug te vinden. In 2015 legde Bernard samen met anderen de basis voor de Frostbite Cup en wist ook het ONK (Open Nederlands Kampioenschap) naar Naarden te halen. Beide grootse spektakels met meer dan 20 J/80's aan de start. Zo mogen we Bernard wel de "Founding Father" noemen van de J/80 klasse in Naarden.

frans-douque

Frans Douqué

Tussen 1996 en 2004 hadden we geen roeiers totdat in 2004 de "Founding Fathers" de Gooimeermin kochten en zeeroeien introduceerden. Frans Douqué is één van die Founding Fathers. Ook onder het voorzitterschap van Frans Douqué zijn de roeiers na 2018 weer gegroeid naar een betaanswaardig aantal. De afsplisting van een aantal roeiers in die tijd ging niet zonder slag of stoot. Frans bleef onze vereniging steunen waar hij maar kon. Ook nu kun je op Frans bouwen en is hij nooit te beroerd mee te denken of zijn handen uit de mouwen te steken. We zijn je zeer erkentelijk voor al je verrichte werk voor de vereniging!

persoon-anoniem

Iet Kunh-Dura

tekst over Iet

persoon-anoniem

Wim Piet van Erven Dorens

tekst over Wim Piet

BINNENKORT

2022 Activiteit
6 oktober
donderdag (deel 2 / 3)
18:30 tot
21:30
Besloten training Jachthaven Naarden
Het Behouden Huys
9 oktober
zondag (deel 1 / 7)
11:00 tot
16:00
Frostbite Cup 2022/2023
Jachthaven Naarden
13 oktober
donderdag (deel 3 / 3)
18:30 tot
21:30
Besloten training Jachthaven Naarden
Het Behouden Huys
18 oktober
dinsdag
10:00 tot
16:00
Vergadering Jachthaven Naarden Hans Schrauwen
Het Behouden Huys
6 november
zondag (deel 2 / 7)
11:00 tot
16:00
Frostbite Cup 2022/2023
Jachthaven Naarden

LAATSTE NIEUWS

Slotdag Jeugdzeilen

Voor a.s. zondag 25 september hebben we nog een leuk programma voor het jeugdzeilen! We gaan alsnog de wedstrijd varen en daarna diploma/vorderings... Lees meer

Wintercompetitie op zondag: WinterWAC

Vanaf dit seizoen kan je in de wintermaanden 1 keer per maand varen in wedstrijdverband op zondag. Hoe leuk en lekker is dat! We... Lees meer

Lustrum ZONDAG GEANNULEERD

In verband met de weersverwachting voor zondag 18 september, is het programma van die dag geannuleerd. Informatie over of en hoe we dit programma k... Lees meer

Loten voor de Grabbelshow

Voor de Grabbelshow hebben wij voor prachtige kado’s gezorgd die je kunt winnen. Wat moet je doen? Koop hier heel veel lootjes!Met de opbrengst va... Lees meer

Contact

Wij zijn bereikbaar via ofni.[antispam].@rzvnaarden.nl