Scheveningen Vice-Versa

Geplaatst op 24-05-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: Bert Piels

dae517f1-a098-4928-a3ad-4fe42272ddc4In het Pinksterweekend organiseert Team Windrose met haar bemanning voor onze leden een tocht over zee naar Scheveningen en weer terug. Even het zilt in je haren, het zout op je lippen. Voor velen de eerste zeereis.

Programma

Vrijdagavond 3 juni

Verzamelen in IJmuiden en palaver om 22.00 uur. Het is vanuit Naarden ongeveer 4 à 5 uur varen naar IJmuiden over het Noordzee kanaal.

Zaterdag 4 juni

IJmuiden - Scheveningen zeilend langs de Hollandse kust. Zaterdagavond diner bij Simonis aan de haven.

Zondag 5 juni

1ste Pinksterdag een lange dag van Scheveningen via de IJmuiden door naar de Marina Amsterdam en het diner is bij Loetje aan het IJ. Biestuk Bali is een aanrader, maar er is ook groenvoer voor de vegatarische medezeiler.

Maandag 6 juni

2de Pinksterdag het laatste stuk naar Naarden. Je bent weer op tijd thuis om alle verhalen en foto’s te delen.

Meer informatie

De kosten (liggelden en dineren) zijn minimaal en voor eigen rekening. Je vaart op eigen kiel, de verantwoording is bij de schipper. Boven de 6 BFT gaan wij niet, of wachten op beter weer. Een GPS wordt aanbevolen, het kan ook op je i-phone. Een kaart van de Noordzee kust 1801 is een must. (mag gedateerd zijn) Koersplotter en Stroomatlas is handig evenals een getijden tafel van 2022.

Ga maar mee als je durft.

IJmuiden-Scheveningen duurt ongeveer 5 uur á 6 uur mits het geen kruisrak is. Je komt langs Noordzee stranden. Details en info bij Bert.

Hier aanmelden


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst