35e Hooikistrace groot succes

Geplaatst op 16-05-2023  -  Categorie: Wedstrijdzeilen

baan-2023De 35e Hooikistrace was een groot succes! We kijken dan ook met veel plezier terug op een geslaagd evenement en hebben voor de zekerheid alvast de datum voor volgend jaar geprikt: 25 mei 2024. Zet m vast in je agenda!

De zomer van 2023 begon op zaterdag 13 mei. Wat een mazzel, op die dag begonnen wij rond een uurtje of 10 met inloop in het clubhuis, waar het met een inschrijving van 25 boten al snel lekker vol liep. De koffie pruttelde flink door en iedereen had er al zin in. Om 11 uur begon het palaver waar de baan gepresenteerd werd. Een mooie baan om Pampus met een kruisrak naar P4 en een down-wind naar Sport L.Tot slot nog een leuk aftoppertje op het Gooimeer naar A en finish bij D.

Wat een pret had iedereen op het water. Zon, lekkere temperatuur EN voldoende wind (±14 knopen), waren de ingredienten voor een onvergetelijke dag.

Na circa 3 uur kwamen de eerste boten binnen en net voor start van de kadeborrel de laatste. Strakke timing dus.
Tijdens de kadeborrel werd er gelachen en gezellig nagekaart en dat alles onder de rook van de BBQ van Remy, die al lekker bezig was met de voorbereidingen.
prijs-2Net voor de BBQ begon reikte Xander de prijzen uit. Opvallend dat twee niet-leden de eerste en tweede plek pakten Zo won Jan Vreugdenhil met een Saffier 27SE de race en volgden Jeroen & Dimitry de Graaf met hun J-27 hem op de voet. Op de derde plek en tevens winnaar van het plakkaat op de Hooikist werd de Flyer, van Jasper Ravesteijn (regel is immers dat alleen leden op de Hooikist mogen staan). Gefeliciteerd allemaal!

remy-bbqNa dit alles begon de overheerlijke BBQ, met meer dan voldoende vlees en Vega gerechten. Remy Engelbarts van BBQ4U weet er werkelijk waar een mooi feestje van te maken.

Als toetje was er een feestje die, zoals altijd, doorging tot in de late uurtjes. Maar daarover kunnen we verder niks berichten.

Voor meer foto's kijk even op ons Flickr account.

 
 
 

prijs-1

 

 


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst