Bert Piels benoemd tot erelid

Geplaatst op 20-09-2021  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: RenĂ© Kemps

erelid-piels-1170x600Afgelopen zaterdag 18 september 2021 was er mooie verenigingsdag. Zo hadden de roeiers de doop van De Blauwe Vogel, een zo goed als nieuwe Swift coastal 4x+. De wedstrijdzeilers vaarden hun WAC finale, met een startschip georganiseerd door jeugdzeilen en na afloop hadden we een leuke borrel en bbq en zelfs een klein feestje tot diep in de late uren.

Tijdens de borrel was wethouder Alexander Luijten speciaal langsgekomen om de benoeming van Bert tot erelid kracht bij te zetten. Bert is al vele jaren actief lid en bestuurslid binnen onze vereniging, waarvan de afgelopen 7 jaar als voorzitter.
Bert ondersteunde mensen en gaf initiatieven een plek; hij gaf een basis aan de verschillende commissies om te kunnen bouwen en groeien. Ondanks soms tegenwerking of ander ‘gedoe’ en ondanks zijn gezondheid, is hij altijd positief, energiek en stelt Bert de Roei-en Zeilvereniging in volle breedte altijd op de eerste plaats. We danken Bert voor het vele werk dat hij heeft verzet voor de vereniging en hopen dat hij dat nog even voortzet.


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst