eCaptain en een nieuwe website

Geplaatst op 24-02-2022  -  Categorie: Algemeen  -  Auteur: RenĂ© Kemps

keep-calm-and-visit-our-new-website-2-590x402"In het diepste geheim is afgelopen winter gewerkt aan een nieuwe website. Zelfs de Russen wisten er niet van." Dit waren de eerste woorden van Floris Cornelissen in mei 2017.

Afgelopen maanden zijn wij druk geweest met de implementatie van e-Captain en daaraan gekoppeld een nieuwe website. Trots zijn we dat hij eindelijk live is! Waren we nu al weer toe aan een nieuwe site? Nee dat niet echt. Hij was al responsive. Ook nu kunnen de commissies weer nieuwsberichten posten, uitslagen delen etc. Zelfs de layout is gebaseerd op de "oude" layout uitgebreid met veel foto's.

Toch is er ook veel veranderd. Naast een social media pagina waar je nu met Flickr foto's kan delen, is het allergrootste verschil dat we nu met e-Captain als backbone de ledenadministratie volledig geïntegreerd hebben.

Naast veel tijdwinst voor secretaris en penningmeester betekent dat vooral makkelijk inschijven voor activiteiten. Als je bent ingelogd verschijnen je gegevens al, dus geen dubbele invoer meer. Tevens kan je vanaf volgende week  direct betalen met iDEAL. Dus geen gedoe meer met geld overboeken en rekeningnummers kopiëren. Ook de agenda zal nu veel actueler zijn!

Ontdek het allemaal zelf; lees de nieuwsberichten en stay connected!

Tot ziens in de offline wereld op het water of in ons clubhuis!


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Han van Nes
27 feb 2022 11:02

Hulde voor de mensen die de nieuwe website hebben gemaakt ! Werkt voor iedereen heel prettig.

René Kemps
22 feb 2022 11:50

Fijn die Ideal betalingen! Dat scheelt een hoop werk