GRAND FINALE

Geplaatst op 06-07-2023  -  Categorie: Algemeen

Op zaterdag 16 september a.s. is de GRAND FINALE. Een groot spektakel van en voor alle leden van de RZVN. Op deze dag varen de zeilers van de WoensdagavondCompetitie (WAC) en de roeiers van de WAC'R hun finale. Jeugdzeilen sluit op deze dag hun seizoen af met de Haringtonrace!

Aansluitend is er vanaf 16:30 een kadeborrel, vanaf 18:00 eten en vanaf 19:00/19:30 feest! De eerste namen die we kunnen bevestigen voor de GRAND FINALE zijn geen zeilers of roeiers.

bbqDe eerste is Remy Engelbarts met zijn Oklahoma Joe Smokers voor de BBQ. Remy maakt zoals we al weten lekkere vlees en vega gerechten voor ons klaar!
Info over menu volgt later. Voor kinderen is gekozen voor hamburgers met friet. Aanmelden kan hier:
AANMELDEN VOOR DE BBQ

De andere deelnemers die we bekend kunnen maken zijn rockers. De zeilers kennen de band al van de Pampus Regatta. Hun naam is best toepasselijk voor een roei- en zeilfeestje: OVERBOARD.

overboard-filmHet verbaast jullie vast ook niet dat het thema voor die middag/avond OVERBOARD is. Dus trek je mooiste nautische pak aan en verras ons!

 
De band Overboard bestaat naar eigen zeggen uit meer dan vijftig leden. Allen hebben hun sporen dik verdiend in het (inter)nationale muziekcircuit en de meesten maken vast deel uit van andere bands. Maar zoals iedereen willen ook muzikanten wel eens wat anders dus als de agenda het toelaat en de gelegenheid zich aandient gaan ze “Overboard”. En dat levert steevast een uniek en sensationeel muziekfeest op!
 
Vijftig man vonden wij eerlijk gezegd een beetje teveel van het goede maar we hebben uiteindelijk tóch een mooie deal kunnen sluiten: De drie meest getalenteerde artiesten van het gezelschap zullen hun muzikale kunsten komen vertonen tijdens de GRAND FINALE. Overboard’s repertoire bestaat uit Pop en Rock classics, overgoten met een flinke lading Soul en gespeeld met veel passie en plezier!
GO ALL THE WAY, GO OVERBOARD!

 

Uw bemanning:

overboard “Captain” Wouter J. Hoek (Zang & Toetsen) bepaalt grotendeels de muzikale koers maar wil nog wel eens een kleine omweg nemen om zijn doel te bereiken.
Dit is niet altijd zonder gevaren maar het vertrouwen in zijn bemanning is groot. Zij doen er alles aan om een aanvaring met Nederlandstalig repertoire te voorkomen maar of dit ook altijd lukt….
jeffrey “Eerste Stuurman” Jeffrey Heidstra (Zang & Gitaar) stuurt met zijn heerlijke gitaarriffs de band feilloos van de ene naar de andere klassieke pop- of rockhit. Gezegend met een dijk van een stem en een voorkomen dat één en al Rock And Roll uitstraalt laat hij met gemak menige dame smelten. Met ijsbergen heeft hij iets meer moeite…
ron
“Machinist” Ron van Elswijk (Drums) kent als geen ander het belang van een goed geoliede motor. Sterker nog, hij ís die motor! Van rustig tuffen naar volle kracht vooruit, dan ineens “full reverse” en stoppen op een dubbeltje, de man kan het allemaal! Met zijn power grooves trekt hij moeiteloos de dansvloer vol en, als het moet, de Titanic van de zeebodem…
zonsondergang-met-spi img-1766 jeugdzeilen-1 2

Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst