Het jeugdzeilseizoen gaat (bijna) beginnen

Geplaatst op 19-04-2024  -  Categorie: Jeugdzeilen

jeugdzeilen-2 2Het nieuwe seizoen komt er alweer bijna aan! We hebben er enorm veel zin in om alle jeugd en ouders weer te ontvangen. Met de nieuwe inschrijvingen stromen we aardig vol, maar er is nog plaats, dus schrijf je snel in!

Afgelopen winter hebben we niet stil gezeten. We hebben nieuwe instructeurs geworven en we zijn druk bezig geweest met het opruimen en ordenen van de materiaalruimte achter. Zo hebben we de hele ruimte leeggehaald, gedweild en alles wat we echt nodig hebben teruggeplaatst. Voor de overige spullen hebben we een nieuwe eigenaar gevonden (of kringloop).
De kar met zwaardjes en roertjes is verstevigd en geordend. Nu kan iedereen alles makkelijk terugvinden. Xander, de voorzitter van de zeilcommissie, heeft ons geholpen met het onderhoud van de motoren.
We zijn nu bezig het laatste materiaal aan te schaffen wat we nog nodig hebben voor het nieuwe seizoen, zoals nieuwe zeiltjes voor de splash en een nieuwe motor.

Zondag 21 april a.s. is de dag waarop de nieuwe deelnemers komen kennismaken, de kledingruilbeurs plaatsvindt en het materiaal verdeeld wordt. Dus mocht je nog kinderzeilkleding nodig hebben, kom dan op 21 april naar R&ZV Naarden.

Mocht je nog zeilinstructeurs kennen (van bijvoorbeeld zomerzeilkampen), dan zijn ze welkom om te komen lesgeven op de zondagen in mei, juni en september. Neem dan even contact op met Quirine.

We gaan er een mooi seizoen van maken!


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst