Kick-off voorjaarseizoen (zee)roeien

Geplaatst op 14-03-2024  -  Categorie: Roeien

afbeelding-van-whatsapp-op-2024-03-14-om-08-28-25-4dc66562Op 7 maart kwamen de roeiers in Het Behouden Huys tezamen om het nieuwe seizoen in te luiden. In deze interactieve bijeenkomst werden alle aanwezige roeiers, jong en oud, door ons bestuur en de roeicommissie geïnformeerd over de roeiplannen en activiteiten voor 2024.

Het bestuur van de RV Naarden (de zgn. trekvaartroeiers) heeft onze vereniging benaderd om hun leden de mogelijkheid te kunnen geven om bij onze vereniging te kunnen (zee)roeien. Momenteel zijn wij met hen in gesprek om te kijken hoe een samenwerking op te zetten, waarbij onze vereniging het zee-roeien faciliteert en de RV Naarden zorgt voor opleiding en onderhoud. Wij verwelkomen de 15 leden van de RV Naarden die niet konden wachten en zich reeds als lid bij ons hebben aangemeld. Tijdens de bijeenkomst werden al veel tips & tricks uitgewisseld tussen de nieuwe en de bestaande leden.

De door de roeicommissie voorgestelde roeitoertochten werd met veel animo ontvangen. Houd de website en de roei-WhatsApp groep dus goed in de gaten!

Ook was er aandacht voor het onderhoud van onze mooie roeiboten en het roeiloodsje. Dit vertaalde zich onder andere in een gezellige Klusdag op 30 maart 12:00 uur. Meld je aan bij Gert-Jan via Whats-app  06-10574992.

De avond werd afgesloten met een gezellige borrel.


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst