Logboek: eindejaar update

Geplaatst op 17-12-2021  -  Categorie: Algemeen

surfen

 

Zo, de winter lijkt er aan te komen. Grijs en mistig weer. Ook de temperatuur gaat wat verder omlaag. Misschien toch een witte kerst? 10% kans hoorde ik. Zelf denk ik altijd 50% kans: hij is wit of hij is niet-wit. Een groot deel van de vereniging is inmiddels in ‘winterslaap’; alleen de J/80 zeilers en onze roeiers trotseren kou en mist op het water.

Zelf verleg ik mijn focus in de winter naar hockey en met name zaalhockey. Druk met de blaashal bouwen en de communicatie vanuit Kampong naar de teams regelen. Mijn dochters zijn hockeysters, helaas niet zo op watersport gericht. Dat stukje hebben mijn vrouw en ik toch niet zo goed overgebracht. Komende zomer gaan mijn twee jongste dochters bij Fleur op jeugdzeilen. Hopelijk weet het team van Fleur wel de liefde voor het zeilen bij te brengen. Ik houd jullie op de hoogte.
Afgelopen zomer waren we overigens vlakbij Biarritz. Daar hebben we ons een week door de hoge golven geworsteld om op een board te kunnen staan. Erg lastig maar wel super gaaf als het lukt. Ik heb al weer zin in de zomer!

Als bestuur zijn wij na de ALV met e-Captain aan de slag gegaan. Licentie is aangekocht en wij zijn achter de schermen bezig dit in te richten. Bij de ALV hadden leden hulp aangeboden bij deze klus. Zodra dat concreet wordt zullen wij ons melden.
Ook is op de ALV de wijziging in de tariefstructuur besproken. Als gevolg daarvan zullen wij ergens komende weken de website updaten.
Plan was om in januari een nieuwjaarsborrel te organiseren. Inmiddels grijpt Omikron helaas de macht en zullen wij waarschijnlijk een dezer dagen weer met aangescherpte maatregelen te maken krijgen. Gezien de onzekerheid hebben wij besloten de nieuwjaarsborrel door te schuiven naar een openingsborrel in het begin van het nieuwe seizoen. Hopelijk is het leven dan weer wat zonniger zonder al te veel corona beperkingen

Ondanks de wat sombere korte termijn vooruitzichten wensen wij jullie hele fijne warme kerstdagen toe met de mensen om jullie heen die jullie dierbaar zijn., op naar een mooie jaarwisseling! op naar een mooi LUSTRUM jaar!


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst