Loten voor de Grabbelshow

Geplaatst op 08-09-2022  -  Categorie: Algemeen

index 2Voor de Grabbelshow hebben wij voor prachtige kado’s gezorgd die je kunt winnen.

Wat moet je doen? Koop hier heel veel lootjes!
Met de opbrengst van de lootjes kunnen we iets nuttigs voor de club realiseren. Wat dat is houden we nog even als verrassing!

De hoofdprijzen die je kunt winnen zijn een weekend rijden in een elektrische Volvo van Volvo Buitenweg, of een weekend in een Toyota Rav4 van Toyota Toonen. En wat denk je van een meeting voor je vergadering voor 6 personen inclusief lunch in een mooie ruimte van Meettin.com in de Tinfabriek? Of lekker een weekendje cruisen in een FIat 500 Cabrio aangeboden door Henri & Herman in Baarn?
Daarnaast hebben we van onze buren van de Scheepsdief en the Porterhouse mooie waardebonnen gekregen, van www.GoSailing.com (voorheen Verwoerd Watersport) leuke watersportgadgets en van MooieProducten.nl een heerlijke fles champagne en een mooi stuk gerookte zalm. IJbonnen van Dolomiti, taart van bakker Tetteroo, schoonheids(salon) producten, een plant, chocola en ga zo maar door. En natuurlijk niet te vergeten collector items sleutelhangers van onze eigen R&ZV Naarden! 

Snel heel veel lootjes kopen dus. €10 per stuk en 6 voor €50. Kan in het clubhuis, maar nog makkelijker met de link bovenin dit bericht.

 

Hoe gaat de grote grabbelshow in zijn werk

  • iedereen kan lootjes kopen tot zaterdag 17 september 2022 18.00 uur.
  • de verkochte lootjes worden in een grote grabbelbak gedaan.
  • onder toeziend oog van het BBQen publiek worden zaterdag 17 september rond 19.00u de winnende lootjes getrokken.
  • De winnende lootjes zetten we op een lijst, dus ook als je er zaterdag niet bij bent, kun je gewoon aanspraak maken op de prijs.
  • ook de leden van de comissies van de vereniging kunnen meedoen, we sluiten niemand uit.
  • winnende lootjes die 25 september 2022 hun prijs nog niet hebben opgehaald komen te vervallen, we trekken daar een nieuw lootje voor.
  • verkochte lootjes blijven bewaard tot eind september 2022  

 

Kosten?
Lootjes zijn te koop voor €10,- per stuk of 6 voor €50,- en mocht je een bedrijf hebben en je hebt gadgets beschikbaar, of je hebt nog leuke relatiegeschenken liggen waar je toch niets mee doet. Of kun je iets anders aanbieden wat we als prijs kunnen gebruiken voor de loterij, laat het ons weten! murtsul.[antispam].@rzvnaarden.nl

Je kan zaterdag vanaf 16:00 uur de loten ophalen. Jurgen Schreij (secretaris) heeft ze dan voor je klaar liggen op vertoon van je factuur (krijg je per e-mail).

Wanneer?
Zaterdagavond rond 19:00 uur tijdens de BBQ.


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst