Lustrum ZATERDAG 17 september

Geplaatst op 02-09-2022  -  Categorie: Algemeen

In het weekend van 17 en 18 september vieren we onze 70ste verjaardag! Die mag je natuurlijk niet missen!

Het hele weekend worden op het water en rondom het clubhuis allemaal activiteiten georganiseerd. Op de zaterdag wordt de finale van de WoensdagAvondCompetitie (WAC) gezeild en de WAC-roeien geroeid. De juiste tijden vind je in het volledige Lustrum Programma

wac-met-spi 2

Na de wedstrijden wordt er gezellig geborreld, samen met onze buren op de haven en onze sponsoren. Want naast de prijsuitreikingen en de BBQ (inschrijven kan hier), vindt ook de Grote Grabbelshow georganiseerd. Daar kun je fantastische prijzen winnen. Wat denk je van een weekend rijden in een Toyota Rav4 aangeboden door Toyota Toonen, of een weekend rijden in een electrische Volvo aangeboden door Volvo Buitenweg Naarden, een meeting voor je vergadering voor 6 personen inclusief lunch in een mooie ruimte van Meettin.com in de Tinfabriek in Naarden bij Volvo Buitenweg? Daarnaast hebben we van onze buren van de Scheepsdief en the Porterhouse prachtige waardebonnen gekregen. Van www.GoSailing.com (voorheen Verwoerd Watersport in Bussum) leuke watersportgadgets, van de buurman uit het Naarderbos www.Mooieproducten.nl een fles champagne en een mooi stuk gerookte zalm. Van Dolomiti krijgen we ijsbonnen en ga zo maar door. 

De Grote Grabbelshow is op zaterdagavond, winnende nummers zullen op een lijst bekend worden gemaakt mocht je er onverhoopt niet zijn maar wel veel nummers hebt gekocht.

Grabbelnummers zijn te koop aan de bar voor 10 euro per stuk of 6 voor 50 euro (alleen pin!). De opbrengst hiervan komt uiteraard ten goede aan de vereniging.


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst