Lustrum ZONDAG 18 september

Geplaatst op 02-09-2022  -  Categorie: Algemeen

Na een feestelijke zaterdag gaan we op zondag gewoon door met het vieren van onze 70ste verjaardag.

Op zondag worden wederom wedstrijden gevaren. De jeugd vaart de Haringtonrace, het clubkampioenschap. De winnaars van de klassen van de WAC varen tegen elkaar in gelijksoortige boten (randmeren) om voor eens en v

optis-7

oor altijd uit te maken wie de echte clubkampioen en beste zeiler is van de club. Voor de overige WAC zeilers is de mogelijkheid om de Bert Piels cup te varen. En leden die wel eens een roeiclinic willen uitproberen, dit is je kans!

Na de wedstrijden staat er een geweldige stormbaan voor de kinderen klaar en een popcorn machine. Tijdens de aangeklede borrel worden de prijzen van de wedstrijden uitgereikt en proosten we nog eenmaal op onze verjaardag en een prachtig weekend en seizoen.

Als je de Grote Grabbelshow op zaterdag hebt gemist, kun je zondag in het clubhuis kijken of je misschien toch een van de mooie prijzen hebt gewonnen.

Wat denk je van een weekend rijden in een Toyota Rav4 aangeboden door Toyota Toonen, of een weekend rijden in een electrische Volvo aangeboden door Volvo Buitenweg Naarden, een meetingruimte voor je vergadering voor 6 personen inclusief lunch in een mooie ruimte van www.Meettin.com in de Tinfabriek in Naarden bij Volvo Buitenweg? Daarnaast hebben we van onze buren van de Scheepsdief en the Porterhouse prachtige waardebonnen gekregen. Van www.GoSailing.com (voorheen Verwoerd Watersport in Bussum) leuke watersportgadgets, van de buurman uit het Naarderbos www.Mooieproducten.nl een fles champagne en een mooi stuk gerookte zalm. Van Dolomiti krijgen we ijsbonnen en ga zo maar door. 

De Grote Grabbelshow is op zaterdagavond, winnende nummers zullen op een lijst bekend worden gemaakt mocht je er onverhoopt niet zijn maar wel veel nummers hebt gekocht.

Grabbelnummers zijn te koop aan de bar voor 10 euro per stuk of 6 voor 50 euro (alleen pin!). De opbrengst hiervan komt uiteraard ten goede aan de vereniging.


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst