SW of ORC? Uitslag poll bekend

Geplaatst op 16-11-2022  -  Categorie: Wedstrijdzeilen

orc-a-en-orc-bDe uitslag van de poll is bekend en uitgebreid besproken binnen de wedcie. De grootste groep maakt het niet uit of had een voorkeur voor het één en kon prima leven met het ander. Uiteraard waren er een paar “fanatiekere” stemmers, met iedereen zo hun eigen redenen. Dat is het mooie aan een gesloten poll, dan kan je je mening kwijt zonder meteen in het spotlight te staan.

Onze vereniging staat bekend om zijn gezelligheid en saamhorigheid. Op het water wordt er gestreden en na afloop worden discussies meestal uitgesproken met een drankje (tenzij het natuurlijk ernstiger is). De laagdrempeligheid die het bestaan van onze vereniging rechtvaardigt is ook terug te vinden in jullie antwoorden.

Wij zijn er als wedstrijdcommissie van overtuigd dat de terugkeer van de SW klasse naast een ORC klasse wenselijk is, zowel vanuit jullie als vanuit de vereniging om hiermee laagdrempelig voor toetreders te zijn. Uiteraard blijven de X-en (vooralsnog) en J/80’s onder eenheidsklasse varen.

In de tabel hieronder vind je uitslag van de afgelopen WAC2022 terug , maar nu onder zowel SW als ORC berekend. Je ziet dan hoe je het onder SW gedaan zou hebben. De SW getallen zijn onder voorbehoud gebaseerd op jouw ORC meetbrief (Klik op de tabel om een pdf te openen).

wac-orc-naar-sw

 

Wat gaat er nu gebeuren?

We gaan de inschrijving voor WAC2023 NU openzetten zodat jullie je kunnen inschrijven. Je hoeft nog niet te betalen. Dat factuur komt later wel. Schrijf je hier in

We willen je vragen (de schipper) jouw boot in te schrijven en de klasse aan te geven waarin je wilt gaan varen volgend jaar. Tevens willen we weten als je in SW gaat varen met wat voor zeilen je mee gaat doen, of je een klapschroef hebt etc, dus of er bijzonderheden zijn. Op deze pagina kan je meer teruglezen.

sailsupport

 

Kan ik nog wisselen?

Ja natuurlijk. Je kan via Mijn RZVN alsnog je keus wijzigen bij persoonlijke gegevens. Dit is NIET meteen live op de site te zien, echter pas nadat het aan de “achterkant” is goedgekeurd. Even geduld dus aub.

 

Hoe zie ik wie waar zeilt?

Je kan HIER zien welke deelnemers zich al hebben ingeschreven en in welke klasse.

 

Wanneer zijn de klassen bekend?

Afhankelijk van de indeling die jullie kiezen, zullen wij ergens deze winter de voorlopige klasseindeling bekend maken. We kunnen immers pas keuzes maken als we weten wie in welk veld wil gaan varen.

 


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst