Tijd voor actie: Laat de winter beginnen!

Geplaatst op 02-11-2023  -  Categorie: Wedstrijdzeilen  -  Bron: Ellen Hamelink

In de zomer waaiert de J/80 vloot uit over het hele land en onze buurlanden. Er wordt deelgenomen aan zomeravondwedstrijden en gestreden onder handicap. Allemaal leuk natuurlijk en vaak een fijne 'break' van de week. Maar wat is er mooier dan varen tegen andere J/80's?! Juist: helemaal niks! Gelukkig staat ons een bomvol najaar- en winterseizoen te wachten.

8 oktober: De Kop is er af

Oké, of het echt een Frostbite Cup mocht heten, daar valt over te twisten. De eerste dag van de winterserie was vooral zacht. Sommige zeilers zaten nog lekker in korte broek in de reling. Helaas moesten een aantal teams nog uit hun zomerslaap komen, maar zij hebben ons verzekerd dat ze wel bij de tweede Frostbite Cup zijn. Toch mochten de afmeldingen de pret niet drukken en gingen elf boten op 8 oktober de strijd met elkaar aan.

fb-dagwinnaars

De eerste dagwinnaars van het seizoen zijn bekend! Organisator Bernard Holsboer (links) met (v.l.n.r.) Bram Adema (team nJord op 2), Tom Stoutenburg (team Don Juan op 1) en Robert de Liefde (team Jerapi op 3).

 


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst