VANDAAG OPEN DAG incl Tweedehands (ruil)beurs

Geplaatst op 21-04-2024  -  Categorie: Jeugdzeilen

rzvn-mix

Vandaag is er een Open Dag op onze vereniging. Vanaf 12:00 uur is er een programma voor Coastal Rowing en vanaf 13:00 uur is er een kennismaking met Jeugdzeilen. Vanaf 14.30u is er de tweedehandsbeurs en verkoop bootjes met aansluitend borrel. Ook zeilers lopen rond, dus heb je een vraag schiet iemand even aan.

In 2022 zijn de jeugdzeilers gestart met een verkoopmiddag voor tweedehands zeilkleding voor kleine prijsjes. Kinderen zijn immers na een jaartje zeilen vaak al weer uit hun pak gegroeid. En waarom alles steeds nieuw kopen als iemand anders ook spullen heeft waar hun kinderen zijn uitgegroeid?

Vanwege het succes organiseren we op 21 april op de Open Dag in het clubhuis vanaf 14:30 uur ook dit jaar weer een tweedehands beurs voor kleine prijsjes. Maar nu voor alle leden. Denk aan zeilen, lijnen, zwemvesten, wetsuits, windtoppers, surfschoentjes, etc.

Dus, ruim je schuur, zolder en andere plekken snel nog even op en verzamel alles wat jij of je kind(eren) komend seizoen niet meer draagt (dragen) of nodig hebben, bedenk een mooi (vrienden)prijsje en verkoop je overtollige spullen in het clubhuis.

Of…zoek je nog iets voor je kind, kom even snuffelen.

Mocht er niets voor je tussen zitten, dan kun je altijd nog nieuwe spullen kopen!

Raak je het niet kwijt ? Wat over is wordt naar de kringloop gebracht. 

yachting-rope-sailing-teaser


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Frans Douqué
21 apr 2024 11:15

Moeten helaas verstek laten gaan Veel plezier en succes met nieuwe leden Groeten Frans Douqué