WAC 2023: inschrijven aub!

Geplaatst op 01-03-2023  -  Categorie: Wedstrijdzeilen

wac1De wedstrijdcommissie is druk bezig met de voorbereidingen van het zeilseizoen. Zo zeilen we dit jaar op zaterdag 13 mei de Hooikist (met aansluitende BBQ en disco!), op zaterdag 16 september de WAC Finale (met aansluitende BBQ en disco!) en woensdag 20 september de Bert Piels Cup.

Maar op woensdag 12 april aanstaande is de eerste wedstrijd van de WAC. Op dit moment hebben 1 J/80, 3 X-79's, 2 ORC boten en 15 SW boten ingeschreven. Een mooi aantal maar, om de WAC nog beter voor te kunnen bereiden, is het belangrijk dat boten inschrijven. En let op: er zijn minimaal vijf boten nodig voor een eigen startgroep. Dus schrijf je zo snel mogelijk in zodat de wedstrijdcommissie begin april de groepsindeling bekend kan maken.

Meld je hier aan voor de WAC

Heb je vragen over de WAC, de indeling of iets anders mail ons dan op djirtsdew.[antispam].@rzvnaarden.nl

O ja, op woensdag 5 april is de WAC Openingsavond. Jelmer Bouw van Quantum Sails gaat ons dan van alles uitleggen over het trimmen van je mast en zeilen. Super handig en leerzaam zo voor de start van het seizoen. En ben jij er wel maar je tegenstander niet dan heb je de eerste meters winst al te pakken!

Na de lezing volgt Hylke met een gezellige nautisch verantwoorde quiz met een ronde vragen en een ronde liedjes! Welk team gaat met een gratis jaar WAC zeilen (lees 50 euro) naar huis?

Meld je hier aan voor de openingsavond


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst