Aanmelden jeugdzeilen 2023

Geplaatst op 10-11-2022  -  Categorie: Jeugdzeilen

jeugdzeilen-1 2Wil je in 2023 ook komen jeugdzeilen? Dat kan in een optimist als beginner of al (enigzins) ervaren zeiler, of in een Splash of gezellig met z'n tweeen in een Laser Pico.

Als enthousiast onderdeel van de Roei- en Zeilvereniging Naarden is het onze doelstelling om kinderen van leden, spelenderwijs, kennis te laten maken met zeilen. Plezier, veilig, en zonder angst het water op staat daarbij voorop!

Met het CWO als leidraad en met actieve bijdragen van ouders of begeleiders gaan wij gemiddeld zo´n 12 a 14 dagdelen het water op. We varen op de zondagmiddagen vanaf ons clubhuis in de jachthaven van Naarden.

Houd er rekening mee dat een reguliere zondag duurt van 12 uur (inloop, spullen klaarleggen) tot 17 uur (alles opgeruimd, daarna napraten met een hapje en een drankje).

In de loop van het seizoen houden we de traditionele Harington race waarbij we echte wedstrijden tegen elkaar varen. Vaak sluiten we die af met een BBQ. Aan het einde van het seizoen worden de diploma’s en vorderingstaten uitgereikt.

Aanmelden kan hier


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst