Combiwedstrijd Naarden 3 juli

Geplaatst op 12-06-2022  -  Categorie: Jeugdzeilen

combi-start-fotoOp zondag 3 juli wordt de Combi Randmeren in Naarden gevaren, georganiseerd door de Roei & Zeilvereniging Naarden. Combiwedstrijden zijn evenementen waar plezier in watersport voorop staat en er voldoende ruimte is om ook de ambitieuze zeiler uit te dagen.

De uitslagen vind je hier.

Uitslag Combi Naarden 3 juli 2022

We varen met Optimist Groen (voor wie klaar is om zijn eerste wedstrijden te zeilen – seperate baan in een optimist van de organiserende vereniging), Optimist (voor als je wedstrijdzeilen serieus gaat nemen) inclusief een benjamin groep (tot en met 11 jaar). Ook de Splash en Laser varen (bij voldoende bootjes) in een eigen klasse. Als je met een andere klasse wilt varen, mail ons dan even.

Het competatieve element van een wedstrijd is natuurlijk heel leuk en belangrijk, zeker tegen andere verenigingen. Veiligheid en plezier staan wel bovenaan, dus houd het leuk en veilig op de wal en het water!

 

Inschrijven is vanaf nu mogelijk, kosten zijn €12,50 per boot. Je kunt meteen online betalen!

Inschrijfformulier

 Kijk ook eens wie zich al ingeschreven hebben: Deelnemers

De wedstrijdbepalingen  zijn hier te vinden.

Check deze, deze en deze en deze notice.

Het voorlopige programma is als volgt:

8.30u Mogelijkheid om ribs en bootjes te water te laten
9.00u Clubhuis open
9.45u Schippers briefing
10.55u Waarschuwingssignaal
10.56u 4 minuten sein
11.00u Start eerste wedstrijd
15.00u Na deze tijd geen starts meer
16.30u Indicatieve tijd voor prijsuitreiking
18.00u Einde


Over de Combi Randmeren

Jaarlijks wordt een serie combiwedstrijden georganiseerd in de regio Randmeren. Daar zijn 6 zeilverenigingen rond de randmeren (zie voor meer info www.combi-randmeren.nl).
Het doel is om competitief zeilen aan te kunnen bieden voor alle niveaus. Dus voor degene die net leren zeilen tot en met de ‘cracks’! Dit alles is een ontspannen en plezierige sfeer.

De topzeilers in de regio kunnen daarin doorgaan voor wat voorheen de nationale combifinale in Hoorn was. Dit evenement heet nu Combi NL


Inloggen om een reactie te plaatsen.


Er zijn nog geen reacties geplaatst